Egyéb

Fejleszd óvódás gyermeked készségeit társasjátékokkal

A társasjátékok hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerkőcök minél nagyobb szeletét ismerjék meg a világnak, így felfedezzenek új dolgokat. Mutatunk 3+1 érvet miért érdemes készségfejlesztő játékokkal feldobni gyermeked mindennapjait!

Ajánlók, Újdonságok

A legújabb Activity kiadások egy helyen

Ki ne ismerné a méltán népszerű és megannyi izgalmat tartogató Activity társasjátékokat? Kínálatunkban megtalálható a 4 legfrissebb Activity kiadás, őket mutatjuk be részletesen cikkünkben!

Újdonságok

Fedezd fel a tudományos játékok újdonságait

Tudományos játékaink és kísérletező készleteink segítenek a gyermekeknek, hogy kreatív módon ismerjék meg a különböző természeti jelenségeket. Fedezd fel Te is a tudomány varázsait gyermekeddel!

Egyéb

4 érv a társasjátékozás mellett

A társasjátékok együtt töltött minőségi időt, nevetést és élményt tartogatnak, azonban a társasoknak ezen felül is számos pozitív hatása van. Íme 4 érv, hogy miért társasozzunk a mindennapokban.

Újdonságok

Parádés kártya játékok az új évre

A társasjátékok mellett általában kevés szó esik a kártya játékokról, pedig a kártyák is számos kalandot és kihívást tartogatnak. Íme a 3 legújabb kártya játékunk!

Ajánlók, Újdonságok

Őrjítően jó party játékok szilveszterre

Nyakunkon a téli szünet és az ünnepi időszak, amit érdemes feldobni izgalmas és szórakoztató party játékokkal. Ismerd meg fergeteges újdonságainkat!
TOP