Catan Tengeri utazó

10+ 3-4 75'

A Catan Tengeri utazó kiegészítés nem önálló játék!
Csak a Catan Telepesei műanyagfigurás játékkal együtt játszható, ugyanakkor ezzel a kiegészítővel rengeteg új lehetőség érkezik.

Catan benépesült, így a telepesek fa és gyapjú segítségével hajókat építenek. Ezekkel hajóznak a partok mentén és a nyílt tengeren is. Ezzel a kiegészítéssel Catan történelmének 8 új fejezetét ismerhetitek meg és új nyersanyagra is bukkanhattok, ami nem más, mint az arany. Legyetek részesei a kalandokkal teli tengeri utazásnak!

A Catan Tengeri utazó kiegészítés 3-4 fő részére ajánljuk 10 éves kortól.

Tekintsd meg a stratégiai játékok széles választékát!

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

A Piatnik Budapest Kft. a legendás Ferdinand Piatnik & Söhne kártyagyár magyarországi leányvállalata, mely meghatározó szerepet tölt be a hazai játékiparban és -kereskedelemben. Kínálatunkban található többek között társasjáték, kártya, készségfejlesztő, illetve helyet foglalnak logikai játékok is. Társasjáték kínálatunk igen szélesnek mondható, megtalálható benne parti társasjáték, családi társasjáték, stratégiai társasjáték, valamint gyerekeknek szóló társasjáték is. A széles társasjáték, illetve kártya kínálatnak köszönhetően biztosan minden korosztály megtalálja a számára ideális játékot.

Cikkszám: 772795 Kategória:

TOP