Aranyásók

8+ 3-10 30'

Az Aranyásók egy szórakoztató kártyajáték, ahol nem tudni kik a kincskereső törpék, és kik szabotálják az arany megszerzését.

A szerepkártyák a játék elején kerülnek kisorsolásra, és csak sejteni lehet, ki kivel van a játék során. Ha az aranyásóknak sikerül eljutni a kincshez, akkor aranyhoz jutnak, míg, ha a szabotőrök ezt megakadályozzák, akkor üres kézzel távoznak, és a szabotőrök kapnak aranyat. Csak akkor derül ki, hogy melyik játékos melyik csapathoz tartozott, amikor az arany elosztásra kerül. A játékot az a játékos nyeri, aki a legtöbb aranyat gyűjtötte.

Ezt a pörgős kártyajátékot akár tizen is játszhatják egyszerre, így remek csapatépítő program lehet.

Tekintsd meg kártyás játékok termékkategóriánk széles választékát!

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

A Piatnik Budapest Kft. a legendás Ferdinand Piatnik & Söhne kártyagyár magyarországi leányvállalata, mely meghatározó szerepet tölt be a hazai játékiparban és -kereskedelemben. Kínálatunkban található többek között társasjáték, kártya, készségfejlesztő, illetve helyet foglalnak logikai játékok is. Társasjáték kínálatunk igen szélesnek mondható, megtalálható benne parti társasjáték, családi társasjáték, stratégiai társasjáték, valamint gyerekeknek szóló társasjáték is. A széles társasjáték, illetve kártya kínálatnak köszönhetően biztosan minden korosztály megtalálja a számára ideális játékot.

Cikkszám: 742699 Kategória:

TOP