Brainstorm – Kreatí(V)agy?

12+ 2-10 15'

A Brainstorm – Kreatí(V)agy? egy remek asszociációs kártyajáték, amely során nagy szükség van a kreativitásra, a képzelőerőre és persze a gyorsaságra is.

A játék során a játékosok 9 felfordított kártyalappal rendelkeznek, amelyek mindegyikén egy kép látható. A feladat két kép között valamilyen kapcsolatot találni. Aki kreatívan gondolkodik és gyorsan meglátja az összefüggéseket, az elveheti a megnevezett kártyákat. Ezt követően újabb lapok kerülnek az üres helyekre, és a játék azonnal folytatódik. Végül az nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjti össze.

Brainstorm – Kreatí(V)agy? kártyajátékot 12 éves kortól ajánljuk.

Tekintsd meg kártyás játékok termékkategóriánk széles választékát!

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

A Piatnik Budapest Kft. a legendás Ferdinand Piatnik & Söhne kártyagyár magyarországi leányvállalata, mely meghatározó szerepet tölt be a hazai játékiparban és -kereskedelemben. Kínálatunkban található többek között társasjáték, kártya, készségfejlesztő, illetve helyet foglalnak logikai játékok is. Társasjáték kínálatunk igen szélesnek mondható, megtalálható benne parti társasjáték, családi társasjáték, stratégiai társasjáték, valamint gyerekeknek szóló társasjáték is. A széles társasjáték, illetve kártya kínálatnak köszönhetően biztosan minden korosztály megtalálja a számára ideális játékot.

Cikkszám: 209587 Kategória:

TOP