Vigyáz(z) 6!

10+ 2-10 45'

A Vigyáz(z) 6! kártyajáték egy taktikus és izgalmas díjnyertes kártyajáték, ahol a játékosoknak minél gyorsabban kell lerakniuk a kártyáikat.

Minden játékos kap 10 kártyát, amiket a kialakított négy kártyasorhoz megpróbál lerakni. Okosan kell kombinálni, mert az a játékos, aki az egyik sor végére a hatodik kártyát rakja le, annak az első öt lapot fel kell vennie, és ezért mínusz pontot kap.

Aki a legtöbb ökröt gyűjti be, az lesz az ökörkör elnöke!

A Vigyáz(z)6! kártyajáték fergeteges izgalmakat tartogat, nem hiába a felnőttek egyik kedvenc játéka! Remek kikapcsolódási lehetőséget kínál olyan társaságoknak, akik nem szeretik vagy ismerik az összetettebb játékokat és csak egy gyors partit szeretnének játszani.

Tekintsd meg kártyás játékok termékkategóriánk széles választékát!

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

A Piatnik Budapest Kft. a legendás Ferdinand Piatnik & Söhne kártyagyár magyarországi leányvállalata, mely meghatározó szerepet tölt be a hazai játékiparban és -kereskedelemben. Kínálatunkban található többek között társasjáték, kártya, készségfejlesztő, illetve helyet foglalnak logikai játékok is. Társasjáték kínálatunk igen szélesnek mondható, megtalálható benne parti társasjáték, családi társasjáték, stratégiai társasjáték, valamint gyerekeknek szóló társasjáték is. A széles társasjáték, illetve kártya kínálatnak köszönhetően biztosan minden korosztály megtalálja a számára ideális játékot.

Cikkszám: 743696 Kategória:

TOP