Witches

10+ 3-6 45'

A Witches egy gyors kártyajáték, ahol boszorkányok bőrébe bújva kell kideríteni, hogy ki a legerősebb boszorkány a csapatban.

A hatalmas birodalom bölcs királya súlyosan megbetegedett. A király négy lánya nagy erejű boszorkány volt, és mind magának akarta a hatalmat.

A boszorkány küzdelemről szóló játék során a cél, hogy minél kevesebb olyan tűzpontot gyűjtsetek. A játékban a varázslók és a boszorkányok különböző varázslatokkal megváltoztatják a kártyák értékét, vagy az értük kapható pontokat. Goblinok, pigmeusok, mongolok és indiánok küzdenek vulkánföldön, az esőerdőben, a sivatagban és a viharhegyen a hatalomért

A Witches kártyajátékot 3-6 fő részére 10 éves kortól ajánljuk.

Tekintsd meg kártyás játékok termékkategóriánk széles választékát!

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

A Piatnik Budapest Kft. a legendás Ferdinand Piatnik & Söhne kártyagyár magyarországi leányvállalata, mely meghatározó szerepet tölt be a hazai játékiparban és -kereskedelemben. Kínálatunkban található többek között társasjáték, kártya, készségfejlesztő, illetve helyet foglalnak logikai játékok is. Társasjáték kínálatunk igen szélesnek mondható, megtalálható benne parti társasjáték, családi társasjáték, stratégiai társasjáték, valamint gyerekeknek szóló társasjáték is. A széles társasjáték, illetve kártya kínálatnak köszönhetően biztosan minden korosztály megtalálja a számára ideális játékot.

Cikkszám: 209532 Kategória:

TOP