ÚJ

Bacteria Hysteria

6 2-4 25'

Bacteria Hysteria A laboratóriumban mindenki nagyon izgatott, mert elszabadultak a bacilusok. A gyerekek feladata az, hogy ügyes kockadobásokkal elsőként megszabaduljanak ezektől a vicces baciktól.

A játék azzal kezdődik, hogy mindenki letesz 6 bacikártyát maga elé, majd dob a 10 kockával. Összehasonlítja a dobása eredményét az előtte fekvő lapokkal. Csak akkor dobhat el kártyát, ha az legalább 2 kockán látható, és ha legalább 2 kártyáján van. Minden kör végén jutalomkorongot kap az, aki a körben a legtöbb kártyát dobta el. A játékot az nyeri meg, akinek elsőként lesz 3 jutalomkorongja.
Bacteria Hysteria 2-4 játékos részére 6 éves kortól.

Tekintsd meg a társasjátékok gyerekeknek termékkategóriánk széles választékát!

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

A Piatnik Budapest Kft. a legendás Ferdinand Piatnik & Söhne kártyagyár magyarországi leányvállalata, mely meghatározó szerepet tölt be a hazai játékiparban és -kereskedelemben. Kínálatunkban található többek között társasjáték, kártya, készségfejlesztő, illetve helyet foglalnak logikai játékok is. Társasjáték kínálatunk igen szélesnek mondható, megtalálható benne parti társasjáték, családi társasjáték, stratégiai társasjáték, valamint gyerekeknek szóló társasjáték is. A széles társasjáték, illetve kártya kínálatnak köszönhetően biztosan minden korosztály megtalálja a számára ideális játékot.

Cikkszám: 662072 Kategóriák: ,

TOP