Új

Jinx

6+ 2-4 15'

A Jinx kártyajátékban a célotok, hogy szerencsés dobásokkal és a színes kártyák taktikus kiválasztásával megszerezzétek a legnagyobb értékű lapokat.

Ha a Solo kártyajátékot kedveltétek, akkor ez a játék is legalább annyi kellemes percet fog okozni nektek! Egy Jinx kártyaparty 3 körön át tart. Először minden körben dobtok a kockákkal, majd a dobásotok értékében elvesztek kártyákat az adott pakliból, de csak azokat a kártyákat tarthatjátok meg a körök végén, amelyek színe nincsen az aktuális kínálatban. Ez a társasjáték olyannyira pörgős, hogy a harmadik kör befejeztével azonnal kezdhetitek is a következő partyt. Egy játszma körülbelül 15 percig tart, így gyors és tartalmas kikapcsolódásban lehet részetek.

Ezt a kártyajátékot ajánljuk kisiskolás gyermekek számára is. Mivel a játék során végig számolni kell, így a kártyaparty során a gyermekek a matematikai alapokat is gyakorolhatják. Az egyszerűsége ellenére egy felnőtt baráti vagy családi összejövetelnek is kitűnő és szórakoztató eleme lehet e kártyajáték. A szórakozás garantált, próbáljátok ki, hogy ki gyűjti legügyesebben a színpompás kártyalapokat a játszma során!

A Jinx kártyajáték 2-4 játékos részére 6 éves kortól.

Tekintsd meg a társasjáték újdonságaink széles választékát!

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

A Piatnik Budapest Kft. a legendás Ferdinand Piatnik & Söhne kártyagyár magyarországi leányvállalata, mely meghatározó szerepet tölt be a hazai játékiparban és -kereskedelemben. Kínálatunkban található többek között társasjáték, kártya, készségfejlesztő, illetve helyet foglalnak logikai játékok is. Társasjáték kínálatunk igen szélesnek mondható, megtalálható benne parti társasjáték, családi társasjáték, stratégiai társasjáték, valamint gyerekeknek szóló társasjáték is. A széles társasjáték, illetve kártya kínálatnak köszönhetően biztosan minden korosztály megtalálja a számára ideális játékot.

TOP