Karawanix

5+ 2-6 35'

A Karawanix egy vidám társasjáték, mely remekül fejleszti a gyerekek beszédkészségét.

A játék során a gyermekek egy színes karavánnal vonulnak át a sivatagon, hogy elérjék az oázist, közben izgalmas kalandok és trükkös rejtvények várják őket! A vízlelőhelynél meg kell figyelni a nyomokat; meg kell hallgatni, hogy melyik dromedárt hívják rakodáshoz; sőt a homokviharban még a formákat is ki kell tapogatni! A játékosok nem hagyhatják magukra társaikat, a karavánnak végig össze kell tartania.

A Karawanix társasjáték rendkívül izgalmas és szórakoztató élményt nyújt, még az is megtörténhet, hogy az utolsó dromedár lesz az első.

Karawanix társasjáték 2-6 játékos részére, 5 éves kortól.

Tekintsd meg társasjátékok gyerekeknek termékkategóriánk széles választékát!

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

A Piatnik Budapest Kft. a legendás Ferdinand Piatnik & Söhne kártyagyár magyarországi leányvállalata, mely meghatározó szerepet tölt be a hazai játékiparban és -kereskedelemben. Kínálatunkban található többek között társasjáték, kártya, készségfejlesztő, illetve helyet foglalnak logikai játékok is. Társasjáték kínálatunk igen szélesnek mondható, megtalálható benne parti társasjáték, családi társasjáték, stratégiai társasjáték, valamint gyerekeknek szóló társasjáték is. A széles társasjáték, illetve kártya kínálatnak köszönhetően biztosan minden korosztály megtalálja a számára ideális játékot.

Cikkszám: 765926 Kategória:

TOP