ÚJ

Stone Age Junior

5 2-4 15'

Stone Age Junior: A gyerekeknek Martin a mamut meséli el a játékszabályt, amiben megismerhetik a szabályok mellett Jono és Jada történetét. Ők a kőkorszakban éltek 10.000 évvel ezelőtt a családjukkal és hűséges kutyájukkal Guffal. A gyerekek a játékban velük tarthatnak a mindennapi feladatok elvégzésében.

A játék egyszerű, mégis tartalmas és szórakoztató. A gyerekek felfordítanak egy erdőlapkát, ami megmutatja nekik, hogy mit kell csinálniuk. Lépnek a figuráikkal, begyűjtik az árukat, amiket aztán elcserélhetnek. Végül építenek egy új kunyhót a falujukban. Aki elsőként építi fel a 3. kunyhóját a falujában, az megnyeri a játékot.

Stone Age Junior 10 éves kortól, 3-4 játékos részére.

Tekintsd meg a társasjátékok gyerekeknek termékkategóriánk széles választékát!

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

 

A Piatnik Budapest Kft. a legendás Ferdinand Piatnik & Söhne kártyagyár magyarországi leányvállalata, mely meghatározó szerepet tölt be a hazai játékiparban és -kereskedelemben. Kínálatunkban található többek között társasjáték, kártya, készségfejlesztő, illetve helyet foglalnak logikai játékok is. Társasjáték kínálatunk igen szélesnek mondható, megtalálható benne parti társasjáték, családi társasjáték, stratégiai társasjáték, valamint gyerekeknek szóló társasjáték is. A széles társasjáték, illetve kártya kínálatnak köszönhetően biztosan minden korosztály megtalálja a számára ideális játékot.

Cikkszám: 802799 Kategóriák: ,

TOP