ÚJ

High Voltage

8 2-4 15'

A High Voltage játékban fontos a gyors számolás és a villámgyors reakció. Mivel a játékosok nem egymás után kerülnek sorra, hanem egyszerre próbálnak megszabadulni a lapjaiktól. A játékot az nyeri, akinek elsőként elfogynak a kártyái.

Az asztal közepén fekvő legfelső kártya határozza meg, hogy melyik kártyát lehet tenni. A játékosok a következő két lehetőség közül választhatnak: a kártyaértékhez hozzáadják vagy kivonják a +/- számot. Például, ha 5 +/-2 kártyalap van az asztalon, akkor vagy hozzá adnak kettőt és  letesznek egy  7-es lapot, vagy  kivonnak kettőt  és megszabadulnak egy  3-as laptól.

High Voltage 2-4 játékos részére, 8 éves kortól.

Tekintsd meg a kártyás játékok széles választékát!

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

A Piatnik Budapest Kft. a legendás Ferdinand Piatnik & Söhne kártyagyár magyarországi leányvállalata, mely meghatározó szerepet tölt be a hazai játékiparban és -kereskedelemben. Kínálatunkban található többek között társasjáték, kártya, készségfejlesztő, illetve helyet foglalnak logikai játékok is. Társasjáték kínálatunk igen szélesnek mondható, megtalálható benne parti társasjáték, családi társasjáték, stratégiai társasjáték, valamint gyerekeknek szóló társasjáték is. A széles társasjáték, illetve kártya kínálatnak köszönhetően biztosan minden korosztály megtalálja a számára ideális játékot.

Cikkszám: 797392 Kategóriák: ,

TOP