Map Data
Map data ©2018 Google
Map DataMap data ©2018 Google
Map data ©2018 Google

Kapcsolat

Címünk

1034 Budapest, Bécsi út 100.
(iroda és raktár – értékesítés nincs)

Telefon

+36-1-388-4122

Fax

+36-1-250-0272
 

E-mail

piatnik@piatnik.hu

Visszajelzés küldése

Amennyiben cégünkkel, játékainkkal, rendezvényeinkkel vagy vásárlással kapcsolatban bármilyen kérdésed, észrevételed van, kérjük az alábbi mezők kitöltésével jelezd felénk! Köszönjük!

EGYEDIESÍTHETŐ

Reklámhordozó kártyák, cégesített társasjátékok és puzzlek állnak céged rendelkezésére reklámtermék kínálatunkban! Mindezt a legmodernebb nyomdai technikákkal és exkluzív Piatnik minőségben készítjük! Rengeteg vállalkozás készíttet ajándékot partnerei, ügyfelei számára. Nézd meg milyen páratlan játékos ajándékok közül válogathatsz a Piatnik jóvoltából, ha valami nem hétköznapi reklámhordozót keresel! Válassz a vállalkozásod igényeihez igazodó reklámterméket: kártyajátékokat, társasjátékokat!

Ha felkeltette az érdeklődésed valamelyik reklámtermékünk, vagy további információra van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot az edit@piatnik.hu címen!

Szívesen küldünk részletes tájékoztatást a mennyiségekről, árakról a támogatott formátumról, a képek és adatok leadásának módjáról. Tegyük együtt különlegessé vállalkozásod reklámtermékeit!

FRISS JÁTÉKÖTLETEK

Kiadót keres a társasjáték ötletéhez?

Ha megírná nekünk az ötletét, akkor a megfelelő helyen van.

TOP